Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Іще дві золоті медалі здобули синхроністки з Харкова на чемпіонаті Європи

Фото: Facebook/НОК
Плавчиням не було рівних у халайті та технічному соло.

За два змагальних дні "русалоньки" взяли три золота. 

12 серпня збірна України з синхронного плавання додала до світового лідерства у хайлайті європейське. На чемпіонаті Європи з водних видів спорту в Римі дівчата підтвердили своє високе реноме, повідомили у соцмережах збірної. 

Марина Алексіїва, Владислава Алексіїва, Олеся Дерев'янченко, Марта Федіна, Вероніка Гришко, Софія Мацієвська, Дар'я Мошинська, Ангеліна Овчиннікова, Анастасія Шмоніна та Валерія Тищенко виграли золото змагань у хайлайті. "Русалоньки" набрали 94,0667 балів і на 2,3667 бали випередили господарок турніру — представниць Італії.

Перед цим Марта Федіна стала чемпіонкою Європи у технічному соло. Плавчиня залишила позаду усіх конкуренток, отримавши за виступ 92,6394 бали. Марта Федіна майже на два бали випередила срібну медалістку італійку Лінду Черруті та таким чином другий єврофорум поспіль святкувала перемогу у технічній програмі.

Зазначимо, "русалонька" також була переможницею у технічному соло на чемпіонаті Європи з водних видів спорту 2021 року в Будапешті. 

Фото: Facebook/збірна України з синхронного плавання
Марта Федіна. Фото: Facebook/збірна України з синхронного плавання

Цього ж дня Владислава та Марина Алексіїви з першим результатом (94.3667 бали) пройшли до фіналу чемпіонату Європи у довільному дуеті. Вже 13 серпня сестри позмагаються за нагороди континентальної першості. 

Фото: Facebook/збірна України з синхронного плавання
Владислава та Марина Алексіїви. Фото: Facebook/збірна України з синхронного плавання

Нагадаємо, у перший день змагань збірна України з синхронного плавання виграла "золото" на чемпіонаті Європи. "Русалоньки" стали найкращими у технічній групі. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.