Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харківській області новий начальник управління карного розшуку з Полтави

Фото: ГУНП в Харьковской области
Роман Іващенко працював в Лозівському відділі поліції, до цього — в Полтавському ГУ Нацполіціі.

Управління карного розшуку ГУ Нацполіціі в Харківській області очолив підполковник Роман Іващенко.

21 грудня нового керівника підрозділу представили особовому складу. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіціі в Харківській області.

До призначення підполковник поліції Роман Іващенко працював заступником начальника відділу — начальником сектору кримінальної поліції Лозівського відділу поліції. Також він працював в різних оперативних підрозділах Полтавської області.

За словами начальника ГУ Нацполіціі в Харківській області Андрія Рубеля, новопризначений керівник в органах внутрішніх справ працює з 1994 року і у нього є значний досвід роботи в підрозділах кримінальної поліції.

Роман Іващенко запевнив, що докладе максимум зусиль, щоб підрозділ працював на належному рівні і мав високі результати в боротьбі зі злочинністю.

Роман Иващенко и Андрей Рубель. Фото: Facebook / Андрей Рубель
Роман Іващенко та Андрій Рубель. Фото: Facebook / Андрій Рубель

Згідно з декларацією нового начальника управління карного розшуку за минулий рік, у нього є квартира площею 105 квадратних метрів в Полтаві. Дружина займається бізнесом, володіє будинком в Полтаві площею 167,5 квадратних метра, в 2019 році вона купила дачу в Полтавській області площею 514 квадратних метрів за 50 тисяч гривень.

У Романа Іващенка немає свого авто, він може користуватися транспортом дружини —  Nissan Rogue 2016 року випуску (купила в 2018 році за більш ніж 157 тисяч гривень) та Volkswagen Multivan 2007 року випуску (купила в минулому році за 10 тисяч гривень).

До цього управління карного розшуку ГУ Нацполіціі в Харківській області очолював Євген Бійка. У квітні цього року на нього і колегу напали, після чого поліцейські  потрапили до лікарні

Як писав KHARKIV Today, 4 грудня в Харкові представили нового начальника ГУ Нацполіціі в Харківській областіі Андрія Рубеля. Він уже очолював регіональне ГУ Нацполіціі.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.