Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Суд у справі Кернеса в Полтаві перенесли в шостий раз

Майже чотири місяці судді не можуть почати підготовче засідання.

Учасники справи не з'явилися на засідання через введений в країні карантин.

Підготовче судове засідання за звинуваченням у катуваннях двох активістів євромайдану харківським міським головою Геннадієм Кернесом і його охоронцями — Віталієм Блінніковим і Євгеном Сміцьким, перенесли вшосте через карантин. Про це повідомили в прес-службі Київського районного суду Полтави.

Цього разу засідання призначили на 10:00 10 липня. Нагадаємо, підготовче засідання по справі Кернеса мало відбутися 28 лютого. Однак через карантин його перенесли на 20 березня, потім на 8 і 29 квітня, 22 травня і 12 червня.

Як писав KHARKIV Today, 31 січня Апеляційний суд Полтави прийняв рішення повернути справу за обвинуваченням Кернеса до суду першої інстанції — Київський райсуд Полтави. Таке рішення було прийнято через півтора року розгляду апеляції потерпілих і їх адвоката. Уже 28 лютого, в Київському районному суді Полтави мало пройти підготовче засідання по справі Кернеса і його двох охоронців. Геннадій Кернес і його захисники в повному складі не з'явилися. Тому засідання перенесли на 20 березня.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.