Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Смерть школяра в Харкові: водіїв просять про допомогу

Правоохоронці розшукують свідків злочину.

У автомобілістів, які проїжджали 8 лютого з 17:00 до 24:00 від метро "23 серпня" в сторону Олексіївки і назад, просять відеозаписи з реєстраторів.

Харківські правоохоронці встановлюють обставини вчинення особливо небезпечного злочину. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

Правоохоронці звернулися до водіїв, які 8 лютого з 17:00 до 24:00 пересувалися по маршруту від станції метро "23 Серпня" в сторону Олексіївки через міст по вулиці Ахсарова і в зворотному напрямку, надати записи з відеореєстраторів.

Відеозаписи автомобілістів попросили передати до Слідчого управління ГУ НП в Харківській області за адресою: м.Харків, вул. Весніна, 14. Контактні телефони: (057) 705-96-82, 705-90-77, 102.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щоб трагедія не повторилася: що робити батькам, якщо зникла дитина, і як вести себе дітям

Раніше KHARKIV Today писав, що в Харкові після двох діб пошуків знайшли тіло зниклого 15-річного Антона Логвінова. Підлітка виявили під мостом на Олексіївському житловому масиві. У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Дитина пішла з дому ввечері 8 лютого, через кілька годин його телефон перестав працювати. Наступного дня почалися пошуки підлітка, добровольці прочісували під'їзди, горища, озера і ліс. Антона Логвінова не знайшли, пошук продовжили 10 лютого.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.