Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Конференція Блоку Кернеса пройде в колишньому офісі Добкіна

Завтра стануть відомі списки кандидатів в депутати і мери від цієї політичної сили.

Також в цьому будинку знаходився офіс "Партії регіонів" і "Опозиційного блоку".

У середу, 23 вересня, в Харкові "Блок Кернеса — Успішний Харків" представить своїх кандидатів на місцеві вибори 2020. Головною інтригою залишається ім'я людини, який претендуватиме на крісло мера Харкова.

Уже шостий день найближче оточення Кернеса повідомляє, що з Геннадієм Адольфовичем, який лікується в "Шаріте", все добре. Тільки ось до цих пір не було жодного факту, який міг би це підтвердити. Рідні кажуть — лікарі просто заборонили хворому користуватися телефоном.

Спочатку планувалося, що конференція відбудеться 22 вересня, але потім дату перенесли.

Міська та обласна конференції політичної партії пройдуть в історичній будівлі на вулиці Скрипника, 4 в центрі Харкова. Там раніше розташовувався офіс харківської обласної організації "Партії регіонів", потім офіс місцевого "Опозиційного блоку" і приймальня тоді ще депутата Верховної Ради від цієї політичної сили — Михайла Добкіна.

Цю будівлю влітку 2015 року штурмували невідомі молоді люди в балаклавах. Вони прийшли з кийками, цеглою та пістолетами. Також молоді люди розгромили автобус Merсedes, який був припаркований поруч з офісом регіонального "Опоблоку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харківській області партії тягнуть з подачею списків кандидатів в мери і депутати

Згідно інформації "Наших грошей", власником будівлі значиться ТОВ "Веберз". Засновниками цієї фірми є бізнес-партнер Кернеса Андрій Челобітчиков, Віталій Печура, Віра Захарова та Ігор Тирнов. Останній був відомий як начальник технічного відділу "НПК Холдінг", власником якого раніше також був Кернес, а Захарова має частку в ТОВ "Тріумф-Строй", який володіє частиною Центрального ринку.

Нагадаємо, що 15 вересня в Харківській міськраді підтвердили, що Геннадій Кернес хворий коронавірусом. Його госпіталізували до Харківської міської клінічної багатопрофільної лікарні №17.

Як писав KHARKIV Today, 16 вересня ввечері борт з Кернесом полетів до Німеччини. Зараз він проходить обстеження в берлінській клініці "Шаріте". Оплачує переліт і лікування, за словами представників мерії, він сам. Кернес погодився поїхати на лікування за кордон під тиском рідних. У поїздці його супроводжує син — Родіон Гайсинський, він повідомив, що харківський міський голова рветься на роботу.

Пізніше  Геннадій Кернес оприлюднив витрати на переліт і лікування в Німеччині на сайті Національного агентства по запобіганню корупції. Медичні послуги харківському міському голові Геннадію Кернесу обійшлися в 4,12 мільйона гривень, спеціалізовані авіаційні транспортні послуги — 1,75 мільйона гривень.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.