Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харків залишився в "помаранчевій" зоні карантину

С

В "помаранчевій" зоні залишилися Харків і Богодухівський район. Первомайський район потрапив до "зеленої" зони, а районний центр віднесли до "жовтої".

З понеділка 31 серпня в Україні почне діяти нове епідемічне зонування. Рішення прийняли на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Києві. Про це повідомив міністр Кабміну Олег Немчинов.

В "помаранчевій" зоні залишилися Харків і Богодухівський район, Первомайський район звідти прибрали.

В "жовтій" зоні залишилися Великобурлуцький, Вовчанський, Зміївський, Золочівський, Куп'янський, Нововодолазький та Харківський райони, а також Первомайський і Чугуїв. Первомайський та Чугуївський райони (без райцентрів) — в "зеленій" зоні. Також до "жовтої" зони віднесли Люботин і Коломацький район. Валківський і Краснокутський райони повернулися з "жовтої" зони до "зеленої".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деззасоби, термометри і щитки — що купують харківські школи до 1 вересня

До "червоної" зони потрапили Івано-Франківськ, Чернівці, міста Калуш і Коломия, Городенківський, Косівський і Тисменицький райони (Івано-Франківська область), міста Біляївка і Ізмаїл (Одеська область), міста Дубно та Острог, Костопільський та Радивилівський райони (Рівненська область), міста Бережани та Чортків, Бережанський район (Тернопільська область), Вижницький, Глибоцький, Заставнівський, Кіцманський та Новоселицький райони (Чернівецька область).

Які обмеження будуть діяти — на графіці.

моз

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.