Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У мерії вважають, що водії не повинні стежити за дотриманням карантину в транспорті

Ілюстративне фото: Сергій Козлов / KHARKIV Today 
Громадський транспорт нерідко ущерть переповнений, а пасажири їздять без масок.

За словами заступника Кернеса, водій не повинен контролювати дотримання правил карантину.

Контролем за дотриманням карантину, зокрема, в громадському транспорті, повинні займатися співробітники Національної поліції. Про це повідомив віце-мер з питань інфраструктури Євген Водовозов.

"Водій повинен сидіти за кермом і безпечно возити пасажирів. У нас був випадок, коли водія викинули з автобуса. Якщо поліція хоче контролювати, вона стає і контролює. В метро, ​​там по-іншому. У наземному громадському транспорті —складна річ. Що водій може зробити? Лізти в бійку? Ми дочекаємося, що водії взагалі не вийдуть на маршрути і ми в масках, але пішки підемо до дитсадків і школи", — розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посилення карантину: як зміниться рух транспорту в Харкові

Як писав KHARKIV Today, голова Харківської ОДА Олексій Кучер анонсував посилення рейдів поліцейських і патрульних щодо дотримання карантину в місцях скупчення людей і транспорті.

Нагадаємо, в середині вересня в Харкові пасажири тролейбуса стали на захист водія, якого хотіла оштрафувати поліція. Пасажири пропонували не карати транспортників, а поставити на кожній зупинці спеціально навчених людей, які будуть контролювати кількість пасажирів в салоні транспорту.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.