Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Театр Пушкіна знову залишився без керівника

Фото: KHARKIV Today.
Анатолій Винник виграв конкурс, але депутати не хочуть його призначення.

Анатолія Винника вдруге не призначили директором Харківського академічного драматичного театру ім. Пушкіна.

Депутати голосували за призначення Винника, який виграв конкурс, але голосів не вистачило. Пропозицію підтримав лише 21 депутат Харківської облради.

Депутат Руслан Дейнека запропонував знову провести конкурс, оскільки Винник вдруге не набирає необхідної кількості голосів у залі облради. Конкурс оголосять, пропозиції від претендентів прийматимуть протягом 30 днів.

Нагадаємо, у березні 2021 року в залі облради не вистачило голосів за перепризначення директором театру ім. Пушкіна Сергія Бичка. Сергій Бичко у жовтні 2020 року балотувався у депутати Харківської облради від "Блоку Світличної"", але не пройшов. У серпні Анатолій Винник став переможцем конкурсу на посаду керівника театру. У вересні депутати Харківської облради на сесії не ухвалили рішення про призначення Анатолія Винника директором театру ім. Пушкіна. Причина — забракло голосів.

Анатолій Винник — 73-річний заступник директора театру ім. Пушкіна, з 1998 до 2002 рік працював заступником голови Харківської облради, кілька разів обирався депутатом облради (у тому числі від "Партії регіонів"). З 1970 року до 2005 року Анатолій Винник проходив службу в органах МВС у Харківській області на начальницьких посадах.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.