Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Колишній депутат від Партії регіонів хоче керувати театром Пушкіна у Харкові

Фото с сайта rusdrama.com
Переможця на посаду визначила конкурсна комісія.

Переможців конкурсів на посади призначають депутати Харківської облради на сесії.

Конкурсні комісії з обрання керівників комунальних закладів культури Харківської області визначили переможців. Про це повідомили у Харківській облраді.

Переможцем конкурсу на посаду керівника обласного комунального закладу "Харківська обласна бібліотека для юнацтва" обрано Маргариту Жарову. Виграв конкурс на посаду керівника комунального закладу "Обласний організаційно-методичний театрально-концертний центр" Олександр Трофименко. Переможцем конкурсу на посаду керівника комунального закладу "Харківський академічний російський драматичний театр імені Пушкіна" став Анатолій Винник.

Відзначимо, Анатолій Винник — 72-річний заступник директора театру, з 1998 до 2002 року працював заступником голови Харківської облради, кілька разів обирався депутатом облради (зокрема від Партії регіонів). З 1970 року до 2005 року Анатолій Винник проходив службу в органах МВС у Харківській області на начальницьких посадах.

Анатолий Винник. Фото: Facebook
Анатолій Винник. Фото: Facebook

У Харківській облраді розповіли, що через відмову претендента брати участь у конкурсі на посаду керівника комунального підприємства Харківської облради "Кінотеатр "Боммер" конкурсна комісія прийняла рішення про визнання конкурсу таким, що не відбувся.

За результатами проведеного конкурсного відбору не обрали переможця у конкурсі на посаду керівника комунального закладу "Харківський історичний музей імені М.Ф. Сумцова" Харківської облради.

Щодо останніх двох КП конкурсна комісія рекомендувала винести на розгляд пленарного засідання сесії облради питання про повторне оголошення конкурсу на посади їх керівників.

Нагадаємо, у березні на сесії Харківської облради за перепризначення директора театру імені Пушкіна Сергія Бичка не вистачило голосів.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.