Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Театру Пушкіна знову не призначили директора — буде новий конкурс

Фото: соцсети.
Анатолій Винник хотів виступити на сесії, але депутати були проти.

Анатолій Винник виграв конкурс і прийшов до сесійної зали Харківської облради.

23 вересня депутати Харківської обласної ради на черговій сесії не прийняли рішення про призначення Анатолія Винника директором Харківського академічного російського театру ім. Пушкіна. Причина — не вистачило голосів.

Анатолій Винник, заступник директора театру, раніше виграв конкурс на заміщення вакантної посади. Він прийшов до сесійної зали і хотів виступити, але депутати не підтримали його бажання.

Тепер у театрі буде організовано новий конкурс, рішення про це повинні будуть затвердити депутати на наступній сесії Харківської облради.

Нагадаємо, це вже другий кандидат на посаду директора театру, якого не підтримали депутати.

Анатолій Винник, згідно з офіційною інформацією, з 1970 року до травня 2005 року проходив службу в органах МВС на начальницьких посадах, пройшов шлях від рядового-пожежного до генерал-майора внутрішньої служби, першого проректора Академії пожежної безпеки МВС України. У серпні 2021 року він став переможцем конкурсу на посаду керівника комунального закладу "Харківський академічний російський драматичний театр імені Пушкіна".

Як писав KHARKIV Today, в березні 2021 року не вистачило голосів депутатів Харківської облради за перепризначення директором театра ім. Пушкіна Сергія Бичка. Сергій Бичко на місцевих виборах у жовтні 2020 року балотувався у депутати Харківської облради від "Блоку Світличної", але не пройшов.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.