Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У "Металіста 1925" новий спонсор

Фото: Андрій Недєлін/Facebook
1
Новий інвестор — засновник криптобіржі.

Компанія вже є офіційним партнером збірної України.

Ім’я нового партнера та спонсора клубу назвав виконавчий директор "Металісту 1925" Андрій Недєлін.

"Нарешті ця мить настала, і я можу представити нашого нового партнера та інвестора — це Володимир Носов, засновник та СЕО криптобіржі "WhiteBIT". Людина, яка насправді вже відома у футбольному світі, адже його компанія вже є офіційним партнером збірної України, "Барселони", "Трабзонспору". І ми дуже раді, що тепер у їх житті з'являється "Металіст 1925". Думаю, що це взаємно, адже Володимир Носов харків'янин і він не міг допустити, щоб Харків залишився без елітного українського футболу!", — написав Андрій Недєлін у Facebook.

Тож команда продовжить грати, зазначив Андрій Недєлін: "Продовжують грати всі наші команди клубу, продовжують тренуватися дітлахи у нашій академії в Харкові, ми навіть відкриваємо нові групи там! Надзвичайно важливо, що ми всі продовжуємо підтримувати наших воїнів і ми їм безмежно вдячні за все, що вони роблять для нас!"

Володимир Носов — 34-річний підприємець. За інформацією з відкритих джерел,  народився у Харкові, закінчив загальноосвітню школу №131. Засновник криптовалютної біржі WhiteBIT, яка співпрацює з Дія, Netflix, Lifecell, Monobank.

Як писав KHARKIV Today, 30 серпня генеральний інвестор, компанія АES Group, повідомила про те, що припиняє фінансування футбольного клубу "Металіст 1925". Причиною припинення фінансування стала втрата майна компанії через російські обстріли.

Вже 1 вересня Андрій Недєлін повідомив, що клуб знайшов інвестора.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.