Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Ще одна легкоатлетка з Харківської області заробила ліцензію на Олімпіаду

Марина Килипко встановила національний рекорд у стрибках з жердиною.

Легкоатлетка Марина Килипко виграла золото чемпіонату України.

На змаганнях з легкої атлетики у Луцьку Марина Килипко встановила національний рекорд у стрибках з жердиною — 4 метри 70 сантиметрів. Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Роман Семенуха.

"Отримавши цей результат, Марина виконала олімпійський норматив і виграла золото чемпіонату України, чим забезпечила собі місце у команді на Олімпіаду, яка буде для неї другою", — написав чиновник у Facebook.

Семенуха уточнив, попередній рекорд України у стрибках з жердиною — 4 метри 65 сантиметрів — теж належав Марині Килипко і був встановлений ще у 2016 році в Італії.

Нагадаємо, в Олімпійських іграх у Токіо також візьмуть участь штангістка Каміла Конотоп і Ірина Деха. Ліцензію на участь в Олімпіаді отримав і боксер Ярослав Харциз. До Олімпійських ігор готуються капітан збірної з боксу з Харкова Микола Буценко, збірна з синхронного плавання, яка складається з харків'янок (виступатимуть в дуеті і групі), харківський шпажист Роман Свічкар. Згідно зі світовим рейтингом, у список підтверджених учасників Олімпійських ігор у Токіо потрапила Анна Гапонова з Харкова. Вона буде виступати на Олімпійському турнірі з настільного тенісу.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.