Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Консультації тривають, слово за Кабміном", — Роман Семенуха про передачу "Металіста" місту

Фото: Константин Чегринский / KHARKIV Today
На сесії Харківської облради депутати дали згоду на передачу майнового комплексу, який знаходився у власності обласного підприємства.

На даний момент облрада дала згоду на передачу в управління приміщення східної трибуни, частину приміщень північної трибуни, приміщення західної трибуни, частину приміщень південної трибуни, футбольного поля з легкоатлетичними секторами і біговими доріжками.

Про це після сесії 10 червня повідомив "Укрінформу" заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Роман Семенуха.

Об'єкти, які перебували у власності олігарха Сергія Курченка і були конфісковані, зокрема, дитяча академія з тренувальними полями, частина трибунних приміщень, база у Високому, залишаються у власності держави.

"Позиція обласної державної адміністрації – передати всі об'єкти у комунальну власність міста. Це фізично один майновий інфраструктурний комплекс. Все повинно бути в одних руках. Тривають консультації. Будемо шукати ефективну модель передачі всього майна. Тут важливо, що скаже Кабмін", – сказав Семенуха.

Нагадаємо, 10 червня депутати Харківської облради після звернення секретаря Харківської міськради дали згоду на передачу "Металіста" на баланс міста. Це рішення підтримали 78 з 120 депутатів облради. Ігор Терехов просив про це, щоб розвивати спорт у Харкові. Разом з бізнесменом Олександром Ярославським вони вирішили відроджувати клуб "Металіст".

Зараз стадіон "Металііст" є домашньою ареною іншого харківського клубу, "Металіст 1925", який вийшов в УПЛ.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.