Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

З "Успішного Харкова" прибрали Геннадія Кернеса

Фото: Facebook / Новобаварский район Харькова
Геннадій Кернес не був членом партії, з якою йшов на вибори.

Із символіки партії "Блок Кернеса — Успішний Харків" зникла перша частина назви.

Напередодні річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції в адміністрації Новобаварського і Холодногірського районів міста ліквідаторам давали подяки та медалі, а учасникам виставки дитячих малюнків — грамоти. До того ж, їм вручили пакети з написом "Успішний Харків Ігор Терехов".

Водночас партія називається "Блок Кернеса — Успішний Харків". Раніше секретар Харківської міськради Ігор Терехов говорив, що вона не змінить назви, незважаючи на смерть лідера.

Фото: Facebook / Холодногорский район Харькова
Фото: Facebook / Холодногірський район Харкова

На сторінці "Блока Кернеса — Успішний Харків" є фото, опубліковані наприкінці серпня минулого року з брендованими пакетами. На них повна назва партії і карикатурне зображення Геннадія Кернеса.

Фото: Instagram / "Успешный Харьков"
Фото: Instagram / "Успішний Харків"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна за спадщину Кернеса. Терехов і Добкін відкрили вогонь компроматів

Також партія з березня видає газету, на її першій сторінці тільки друга частина назви — "Успішний Харків" без прізвища колишнього мера. На верхніх колонтитулах наступних сторінок також зліва аналогічний напис без топоніма.

Газета "Успешный Харьков"
Газета "Успішний Харків"

Відзначимо, на виборах в жовтні 2020 року Геннадій Кернес балотувався в мери Харкова і в депутати Харківської міськради від партії "Блок Кернеса — Успішний Харків". Дані на сайті Центральної виборчої комісії свідчать про те, що Геннадій Кернес був безпартійним.

З середини вересня минулого року Геннадій Кернес перебував на лікуванні в Німеччині, при цьому балотувався в мери Харкова і виграв вибори

Нагадаємо, Геннадій Кернес помер 16 грудня 2020 року в берлінській клініці "Шаріте". За офіційною інформацією, він вилікувався від коронавірусу, але не зміг подолати ускладнення, викликані захворюванням. Мера поховали 23 грудня на Алеї почесних харків'ян міського кладовища №2 на вулиці Пушкінській. 

Після його смерті харків'яни мають обрати нового міського голову. Вибори в Харкові відбудуться 31 жовтня 2021 року. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.