Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Від харківських "слуг народу" вимагають виконати рішення партії і поміняти голову фракції

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
Депутатам рекомендували одного кандидата, але вони не послухалися і проголосували за альтернативного.

Анжеліка Крутова очолила міську фракцію партії "Слуга Народу" у Харкові. Таке рішення було прийнято на політраді місцевої "СН" 21 травня.

Але партійне керівництво не згодне з новою керівницею і вимагає виконати вимогу передвиборчої програми. Відповідна заява розміщена на офіційному сайті "СН".

"Політрада партії просить надати письмові пояснення причини і підстави порушення рішення політради облорганізації партії при обранні голови депутатської фракції "Слуга Народу". Депутати Харківської міськради порушили передвиборчу програму партійної облорганізації. Вони не виконали рішення політради Харківської облорганізації", — сказано у документі.

За нашою інформацією, під час засідання Вікторія Алєксєйчук повинна була внести в якості кандидата на свою посаду Максима Бондаренка, але внесла на розгляд прізвище іншої людини, директора департаменту освіти і науки ХОДА Анжеліки Крутової. Партосередок проголосував за Крутову. Тепер політрада вимагає від міського осередку дотримуватися регламенту і скасувати рішення.

KHARKIV Today звернувся за коментарем до партійного офісу "СН". Наводимо офіційну відповідь голови обласного осередку "СН" Павла Сушка:

"Політрада разом з керівником партії Олександром Корнієнком рекомендували на посаду голови фракції Максима Бондаренка.Якщо деякі депутати проголосували проти цього рішення, це означає, що вони проголосували проти партії "Слуга Народу", вони не виконали рішення політради. У Києві відбулося засідання політради партії, Нацради громад, де було прийнято рішення з вимогою до фракції "СН" у Харківській міськраді про забезпечення неухильного виконання депутатською фракцією "Слуга Народу" у міськраді рішення політради".

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.