Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У фракції Зеленського у Харківській міськраді буде новий "слуга народу"

Фото: соцсети
Депутат Харківської міськради Рената Казанська складе мандат, на її місце повинен зайти Вадим Єрмак.

Раніше мандат склав колишній роботодавець Ренати Казанської, Олексій Кучер.

"Слуга народу" Рената Казанська складе мандат депутата Харківської міськради. Інформацію про це 5 липня Рената Казанська підтвердила KHARKIV Today.

"Це пов'язано зі зміною місця проживання, роботою у Києві. На минулій сесії мене не було, я хворіла. На наступній сесії мене вже не буде", — пояснила депутат Харківської міськради.

За нашою інформацією, на місце Ренати Казанської до Харківської міськради зайде наступний кандидат у виборчому списку партії — 33-річний юрист Вадим Єрмак. На місцевих виборах у 2020 році він був кандидатом у депутати Харківської міськради по Індустріальному району №2 і у відкритому списку партії "Слуга Народу" йшов одинадцятим.

Вадим Єрмак на виборах до Верховної Ради у 2019 році був довіреною особою тоді ще кандидата у народні депутати Олександра Бакумова. Працює юристом.

"Більшу частину життя я присвятив вивченню економіки, юриспруденції і нюансів управління. Для цього отримав дві вищі освіти за спеціальностями "Правознавство" у Національній юридичній академії ім. Я. Мудрого та "Менеджмент" у ХНУ ім. В. Н. Каразіна. Після почав свій трудовий шлях, працюючи за фахом — юристом на підприємстві. Зараз займаю керівну посаду. І мені здається, що у політиці дійсно важливо вміти правильно розподіляти економічні та трудові ресурси. Не просто мати "якесь уявлення" про закони, а досконально у них розбиратися. Але найголовніше — у будь-якій ситуації залишатися людиною і не зраджувати свої принципи. Для мене Індустріальний район — це не просто територія, за яку йде політична гонитва. Кожен двір, будинок, вулиця мають свої проблеми, які потрібно розглядати індивідуально. Кожна людина має право на комфортне життя, але часто не може докричатися до реальної допомоги", — свідчила біографія кандидата в депутати міськради Вадима Єрмака.

У коментарі KHARKIV Today на питання про депутатство Єрмак відповів: "Можливо".

Нагадаємо, Рената Казанська при Олексії Кучері очолювала патронатну службу Харківської обласної державної адміністрації та стала депутатом Харківської міськради ("Слуга Народу") у жовтні 2020 року.

13 січня Кабінет Міністрів призначив Олексія Кучера головою Державної регуляторної служби, через що він склав мандат депутата Харківської міськради. На його місце зайшов Дмитро Бутенко — директор інтернет-магазину побутової техніки AVIC.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.