Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Мер-зрадник Куп'янська та гауляйтер із Козачої Лопані одягли георгіївські стрічки та вийшли на "парад"

Віталій Ганчев та Генадій Мацегора. Скрін: Відео
Віталій Ганчев (ліворуч) приїхав до Куп'янська.

Зрадники — "голова тимчасової громадянської адміністрації звільнених територій Харківської області" Віталій Ганчев та мер Куп'янська Геннадій Мацегора — одягли георгіївські стрічки та виступали 9 травня в окупованому Куп'янську.

Гауляйтер Віталій Ганчев розповів людям, які залишаються в окупації про причини денацифікації. Його промову транслювали російські пропагандистські ЗМІ. Мацегора стояв поруч.

"Сьогодні Російська Федерація змушена проводити спеціальну військову операцію на нашій території. Президент Росії Володимир Путін позначив головні цілі — це денацифікація всієї території України. Ми сьогодні віримо у перемогу наших воїнів-визволителів. Наше покоління не залишиться осторонь, ми віримо у перемогу", — сказав голова тимчасової цивільної адміністрації звільнених територій Харківської області.

За спинами Віталія Ганчева та Геннадія Мацегори, які одягли георгіївські стрічки і тримали прапори Росії та СРСР, ходили військові з автоматами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невдалого гауляйтера Харкова судитимуть за державну зраду

Нагадаємо, Віталій Ганчев став підозрюваним у держзраді та колабораційній діяльності. Він перейшов на бік російських окупантів і добровільно обійняв посаду "голови адміністрації".

До цього підозру висунули Куп'янському міському голові Геннадію Мацегорі, який перейшов на бік країни-агресора та надав представникам РФ допомогу у провадженні підривної діяльності проти України. Згодом з'явилася інформація, що Геннадій Мацегора втік до Росії.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.