Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Колишній депутат Харківської міськради перейшов на бік окупантів

Ігор Телятніков. Скрін: Відео
Ігор Телятніков був депутатом двох скликань.

Ігор Телятніков отримав "призначення" і виступає на пропагандистських каналах.

Загарбники визначили "тимчасові адміністративні кордони" окупованих територій Харківщини та навіть призначили на посаду "виконуючого обов'язки голови військової цивільної адміністрації Харківського району". Ним став Ігор Телятніков. Відповідний указ підписав "голова ВЦА Харківської області" Віталій Ганчев.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сепарастист став заступником гауляйтера окупованої Харківщини

Ігор Телятніков після призначення став героєм пропагандистського відео. Він на камери розказував про обстріли окупованих територій, які армія РФ захопила ще 24 лютого.

"Учора населений пункт Козача Лопань був вкотре підданий артилерійському та ракетному обстрілу з боку українських силовиків. Постраждали цивільні обʼєкти, це житлові будинки, нежитлові будівлі. Слава Богу, жоден із мирних громадян не постраждав", — розповів "виконуючий обов'язки голови ВЦА Харківського району". 

Ігоря Телятнікова тричі обирали депутатом Харківської міськради. У 2006 році він отримав мандат як представник "Партії регіонів", у 2010 році був депутатом від "Відродження", у 2015 році пройшов до Харківської міськради, але відмовився від мандата заради іншого представника своєї політичної сили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоумен із Харкова став заступником гауляйтера Балаклії

У 2016 році ексдепутат Ігор Телятніков ударив в обличчя одного з мешканців будинку на вулиці Валентинівській, 20-А, який викрив його у брехні з приводу обʼєднання співвласників багатоквартирних будинків, що створювлося там.

У 2013 році тоді ще депутата Харківської міськради помітили серед представників "Партії регіонів", які прийшли на судове засідання у справі "Єдиних енергетичних систем України" проти Юлії Тимошенко. Тоді багато з депутатів не пішли на роботу, щоб "побачити Юлію Тимошенко", однак у залі суду вона так і не зʼявилася. 

Ігор Телятніков у залі Харківського апеляційного суду. Фото: "Медіапорт"
Ігор Телятніков у залі Харківського апеляційного суду. Фото: "Медіапорт"

Влітку того ж 2013 року затятий рибалка Ігор Телятніков розповідав, що неможливо зайти у воду та рибалити у Сіверському Донці, оскільки там суцільний зелений килим.  

Ігору Телятнікову 56 років, він закінчив школу №12 у Харкові, Харківський машинобудівний технікум за спеціальністю "Тракторобудування", фізико-технічний факультет Харківського державного університету. У 2006 році він вступив до Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна на юридичний факультет. Із 2007 року Ігор Телятніков був фізичною особою-підприємцем.  

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.