Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Шоумен із Харкова став заступником гауляйтера Балаклії

Сергій Агарков. Скрін: Відео
Сепаратист Сергій Агарков брав участь у шоу "Україна має талант!".

Сергій Агарков втік із Харкова ще у 2014 році. 

Керівник харківської проросійської громадської організації "Русь триєдина" Сергій Моісеєв вручив заступнику гауляйтера Балаклії фігурку радянського льотчик-аса Олександра Покришкіна. Відповідне відео опублікували у соцмережах. 

"Ми вручаємо заступнику голови адміністрації Балаклії Сергію Агаркову, щоб політ у нього був нормальний, як у Покришкіна, щоб на новій посаді він... І коли укропи знають, що у небі Агарков, вони б одразу ховалися", — сказав Моісеєв.

За даними сайту "Миротворець" заступник гауляйтера Балаклії Сергій Агарков — харківський сепаратист, учасник Антимайдану, в той час він був керівником "Союзу народного єднання”, ходив на зібрання під памʼятник Леніну з собачкою, а також став одним зі співавторів проєкту "Дорожна карта Новоросії".

Сергій Агарков. Фото: "Миротворець"
Сергій Агарков. Фото: "Миротворець"

"Я артист оригінального жанру, брав участь у проєктах "Україна має талант", "Минута славы", виступав на різних великих заходах, де виступали відомі артисти, з українськими артистами зустрічався на одних концертах і з російськими, але 22 лютого, коли стався переворот у Києві, коли злочинці прийшли до влади, я просто не зміг терпіти цього беззаконня, яке почало литися… У вересні місяці (2014 року) мені довелося виїхати. І до Харкова я в'їжджати вже не можу. Єдине, куди я їжджу — це до Луганська, зйомки веду", — говорив сепаратист в одному з інтервʼю.

У 2010 році Сергій Агарков брав участь у відборі до другого сезону шоу "Україна має талант!". Тоді ще 45-річний приватний підприємець приймав на живіт удари сокири, засовував до носа довгі цвяхи та ковтав палаючий смолоскип.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Добкін, який усе життя "топив" за Росію, хоче, щоб його вважали націоналістом

Нагадаємо, на почату червня гауляйтером Балаклії став громадянин Росії Юрій Шевченко. Він був одним із трьох людей, які підняли прапор російських окупантів над адміністративною будівлею у захопленому Ізюмі. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.