Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

ВООЗ прогнозує третю хвилю епідемії коронавірусу в Європі

Більше 58,5 людини в світі захворіли коронавірусом, більшість вже одужали.

ВООЗ прогнозує ще один спалах захворюваності коронавірусом в країнах ЄС в 2021 році.

Про це пише Reuters з посиланням на Девіда Набарро, спеціального посланника з питань подолання COVID-19 ВООЗ. За його словами, якщо зараз європейські уряди не створять необхідної інфраструктури, то ще один спалах захворюваності чекає континент навесні 2021 року.

"Вони пропустили створення необхідної інфраструктури в літні місяці, після того як вони взяли під контроль першу хвилю", — заявив Набарро в інтерв'ю швейцарським газетам.

Посланник ВООЗ із засудженням відгукнувся про рішення швейцарських гірськолижних курортів почати сезон з дотриманням всіх запобіжних заходів (маски, дистанція і т. д). На думку Наварро, зараз ще не час для веселощів. 

"Як тільки рівень зараження впаде, і він впаде, ми зможемо бути настільки вільними, наскільки захочемо. Але прямо зараз? Чи слід відкривати гірськолижні курорти? За яких умов?", — заявив Наварро.

Українські гірськолижні курорти, серед яких і найвідоміші Буковель і Драгобрат, активно продають новорічні тури і готові приймати туристів, незважаючи на те, що в уряді готуються ввести повний локдаун.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.