Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Українська полярна експедиція привітала земляків

Полярники записали відео до Дня захисника України.

Відео привітання розмістила на своїй сторінці в соцмережах перша харків'янка, яка вирушила на українську антарктичну станцію.

Сьогодні, 14 жовтня, в день, коли Україна відзначає День захисника і День українського козацтва, члени 25-ї української полярної експедиції записали привітання. Відео розмістила на своїй сторінці в Facebook харків'янка Анна Соїна. Вона єдина жінка на станції і перша харків'янка, яка вирушила на станцію "Академік Вернадський".

Відео полярники записали на острові Галіндез, де знаходиться українська антарктична станція, на тлі снігу. Поруч розташувалася зграйка пінгвінів.

"Вітаємо з Днем захисника України і Днем українського козацтва!", — сказали члени експедиції. Своє привітання полярники закінчили словами: "Слава Україні! Героям слава!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків'ян кличуть приєднатися до команди полярників в Антарктиді

Національний антарктичний науковий центр (НАНЦ) на своїй сторінці в соціальних мережах також розмістив привітання і подяку всім тим, хто захищає Україну.

"Так сталося, що багато полярників (в тому числі і в 25-й УАЕ), а також наші колеги були добровольцями або служили в ЗСУ і НГУ, тим чи іншим чином долучившись до захисту нашої країни в складні для неї моменти. Бажаємо їм, а також всім тим, хто захищав або зараз продовжує захищати Україну, здоров'я і позитивного настрою! Ви — наші герої, і дуже вас цінуємо!", — йдеться в привітанні НАНЦ.

Раніше KHARKIV Today писав, що в Харкові вшанували пам'ять загиблих захисників України, а також поклали квіти до монументу загиблим воїнам. Церемонія відбулася на площі Захисників України.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.