Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Учасника смертельного ДТП на Окружній в Харкові затримали

Фото: Нацполиция в Харьковской области 
За кермом авто був 19-річний хлопець, за попередньою інформацією, він був п'яний.

Копи хочуть вручити водієві Toyota підозру. Раніше його вже штрафували за водіння в стані сп'яніння.

О 6:40 сьогодні, 21 жовтня, на Окружній в Харкові в лоб зіткнулися Toyota і Daewoo Lanos. В результаті загинули водій і пасажир Daewoo. У Toyota були двоє хлопців, вони не постраждали. За попередніми даними, 19-річний водій позашляховика перебував у стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіціі в Харківській області.

За інформацією копів, водія позашляховика затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

"Йому провели медичне обстеження на предмет вживання наркотичних засобів або алкогольних напоїв, результати яких будуть отримані пізніше. Планується повідомлення про підозру водієві Toyota", — повідомив заступник начальника відділу слідчого управління ГУ Нацполіціі в Харківській області Олег Мережко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шукають свідків аварії на Окружній, в якій загинули рятувальник з дочкою

Слідчі порушили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту водієм) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає тюремне ув'язнення терміном від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортом на термін до трьох років.

Фото: Нацполиция в Харьковской области

Нагадаємо, за інформацією з соцмереж, в Toyota перебував 19-річний Дмитро Габишев, на місце аварії його приїхав "відмазувати" батько — пенсіонер МВС.

Загиблий в аварії Дмитро Азаренков працював начальником 32-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС в Харківській області. В автомобілі він був з 15-річною дочкою, яка також загинула на місці ДТП.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.