Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові врятували собаку, яку закрили в квартирі на п'ятому поверсі

Тварину напоїли, нагодували і віддали на обстеження.

Господаря собаки поки що так і не знайшли.

У неділю, 21 червня, співробітники ДСНС в Харківській області разом з патрульними провели операцію з порятунку собаки, яка була замкнена в квартирі на 5-му поверсі в будинку по вулиці Зерновий, 53Г. Про це KHARKIV Today повідомив помічник начальника ГУ ДСНС в Харківській області Ігор Лупандін.

"До нас надійшло повідомлення від представників Національної поліції, що по вулиці Зернова, 53Г в одній з квартир на п'ятому поверсі постійно виє собака. Потрапити всередину у поліції не вийшло —  двері були закриті. За словами заявників, собака знаходилася на балконі. Нам повідомлення надійшло о 16:49, приїхала автодрабина, разом з нами в квартиру піднялася поліція, собаку забрали, а далі поліція займалася з'ясовуванням обставин", — розповів Ігор Лупандін.

Подальшою долею собаки займалися співробітники поліції. Як повідомила KHARKIV Today прес-секретар Патрульної поліції в Харківській області Ангеліна Діська, її віддали жінці, яка викликала поліцію.

"Патрульні передали собаку заявнику. За попередньою інформацією, вона працівник ветклініки, жінка добре знала собаку. Тварину віддали на обстеження, погодували, водички дали. Господаря поки так і не знайшли", — повідомила прес-секретар Патрульної поліції в Харківській області Ангеліна Діська.

У соцмережах пишуть, що власник собаки страждає наркозалежністю і не з'являвся вдома вже більше трьох днів.

KHARKIV Today раніше писав про те, що на медиків  нацькували собаку.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.