Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові попрощалися із загиблим в ДТП рятувальником

Анастасію та Дмитра Азаренкових поховали в Дергачах.

Через два дні після аварії на Окружній загиблого підполковника ДСНС і його доньку поховали.

23 жовтня товариші по службі попрощалися з підполковником Дмитром Азаренковим, начальником 32-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС в Харківській області. До пожежно-рятувальної частини на Олексіївці вранці прийшли сотні рятувальників. Поховали підполковника і його 15-річну доньку на кладовищі в Дергачах. Співчуття родині передав голова ДСНС України Микола Чечоткін. Про це KHARKIV Today повідомив помічник начальника ГУ ДСНС в Харківській області Ігор Лупандін.

Офіційний збір грошей для сім'ї загиблих не відкривали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шукають свідків аварії на Окружній, в якій загинули рятувальник з дочкою  

Нагадаємо, о 6:40 21 жовтня Дмитро та Анастасія Азаренкови їхали з дому в Липцях до Харкова. На Окружній в районі моста в сторону Олексіївки в їх Daewoo Lanos лоб в лоб в'їхав Toyota Land Cruiser. Аварія стала для батька і доньки смертельною.

За кермом позашляховика був 19-річний Дмитро Габишев, копи сумніваються в його тверезості на момент ДТП. Хлопця затримали на місці аварії, наступного дня йому повідомили про підозру і 23 жовтня було обрано запобіжний захід — тримання під вартою на два місяці без права внесення застави.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.