Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

СБУ просить повідомляти про порушення під час виборів

Фото: Сергій Козлов/KHARKIV Today
Співробітники СБУ вживають заходів щодо недопущення дестабілізації громадського порядку.

Інформацію можна передавати на гарячу лінію. Її ретельно перевірять.

Служба безпеки України просить українців повідомляти про порушення виборчого законодавства і фактах незаконного втручання у виборчі процеси на гарячу лінію. Про це повідомили на сайті СБУ.

"Служба безпеки України в рамках своїх повноважень вживає всіх необхідних заходів для недопущення будь-яких спроб викривлення результатів місцевих виборів 25 жовтня і дестабілізації громадського порядку в день проведення місцевих виборів, що також може бути пов'язаним з розвідувально-підривною діяльністю іноземних спецслужб", — запевнили в СБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пам'ятка виборця. Як проголосувати 25 жовтня

Інформувати правоохоронців просять, якщо ви знаєте про підготовку терактів, посягання на життя державного чи громадського діяча, підготовку і факти посягань на учасників виборчого процесу, штаби, територіальні виборчі комісії і злочини проти виборчих прав і свобод громадян.

Телефонувати потрібно за номером — 0 800 501 482. У СБУ пообіцяли, що отримана інформація буде вважатися конфіденційною і ретельно перевірятися.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні пройдуть у неділю, 25 жовтня. За порядком на виборах в Харківській області будуть стежити  майже десять тисяч правоохоронців.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.