Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Потрійне ДТП на Льва Ландау: у водія перевищена норма алкоголю у дев'ять разів

Фото: Труха
У ДТП ніхто не постраждав.

За інформацією очевидців, за кермом Audi перебував 25-річний футболіст ФК "Металіст 1925" Дмитро Кравченко. Драгер показав 1,8 проміле алкоголю в його крові.

28 жовтня близько 5:00 на проспекті Льва Ландау, 155 Б (перехрестя Ландау і вулиці Ковтуна) водій Audi наїхав на металеву огорожу, після чого зіткнувся з автомобілем "ГАЗ". Останній врізався в BMW. У водія Audi в крові виявилося в дев'ять разів більше алкоголю, ніж допускає норма. Про це повідомив KHARKIV Today інспектор патрульної поліції в Харківській області Дмитро Гайдук.

В аварії ніхто не постраждав. Водій пройшов тест на вміст алкоголю на місці, він показав перевищення норми в 9,2 рази.

"Водій був у стані алкогольного сп'яніння. Пройшов тест на Драгер, показав 1,85 — це перевищення, у нас допустима 0,2. Тобто дев'ять разів перевищив допустиму норму. Травмованих немає", — сказав Гайдук.

ДТП
Фото: Труха

На п'яного водія Audi склали адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають в стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння) і ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Як повідомили очевидці в соцмережах, п'яний водій Audi — 25-річний півзахисник футбольного клубу "Металіст 1925" Дмитро Кравченко.

Як писав KHARKIV Today, на ХТЗ п'яний водій в'їхав в пивний магазин.

Аварія сталася 12 жовтня пізно ввечері. Mercedes зіткнувся з Mazda, після чого врізався в магазин "Будинок пива". Драгер показав перевищення  допустимої норми — 6 проміле. Водія відправили проходити тест до наркоцентру.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.