Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Попіл, чорна земля і виживші гризуни: фоторепортаж з Дворічанського району

Фото: KHARKIV Today/Сергей Козлов
Пожежа спалахнула вчора вдень, до цього часу її гасять.

Двадцять будинків у Гороб'ївці повністю знищені вогнем. Люди не встигли забрати документи і врятувати тварин. Але життя на попелищі все-таки жевріє.

3 вересня в Дворічанському районі продовжують ліквідовувати пожежу. Село Гороб'ївка згоріло вчора, зараз в ньому — лише зруйновані будинки і вигоріла земля. Тут зрідка пробігають перелякані тварини, а в одному з дворів врятувалися нутрії. 15 дорослих і 10 маленьких гризунів сховалися в басейні і завдяки цьому залишилися живі.

Біля Гряниківки все ще борються з вогнем. Місцеві жителі заливають свої будинки водою зі шлангів, щоб затримати вогонь, що підступає.

У небі стоять хмари диму. Рятувальники простягають пожежні рукави до лісу і гасять вогнища загоряння. Зверху скидають воду гелікоптери. Вогонь виникає то тут, то там на площі в 100 гектарів.

Нагадаємо,  2 вересня о 12:14 рятувальникам повідомили про пожежу біля Клугіно-Башкирівки, на території Новомосковського військового лісгоспу. На місце пожежі направили чотири машини з Харкова і пожежний гелікоптер. Потім туди вирушили волонтери. О 20:06 пожежу локалізували. До ранку продовжують гасити окремі осередки тління.

Як писав KHARKIV Today, через півгодини після пожежі в Чугуївському районі спалахнула масштабна пожежа на околиці села Гороб'ївка (Дворічанський район). Жителі не встигли врятувати тварин і речі. Всього згоріло 22 будинки, 33 людини залишилися без житла.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.