Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Поліція з'ясовує, чому на зустріч Світличної з виборцями не пустили журналістку

Фото: KHARKIV Today
Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Під час зустрічі Юлії Світличної з виборцями в 179-му окрузі в актову залу не пустили знімальну групу телеканалу "Прямий". Інформацію зареєстрували в місцевому відділенні поліції.

Поліцейські з'ясовують обставини перешкоджання професійній діяльності журналістки каналу "Прямий" під час зустрічі кандидатки в народні депутати Юлії Світличної з виборцями, яка проходила в актовій залі Панютинського вагоноремонтного заводу. Про це повідомили у відділі комунікації поліції.

Інформацію про інцидент зареєстрували в Лозівському відділенні поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф до 8500 гривень, арешт на півроку або обмеження волі на строк до трьох років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Агитация по правилам и без. Зеленый цвет, бабушки и Супрун как оружие

Як писав KHARKIV Today,10 березня знімальну групу телеканалу "Прямий" не пустили на зустріч Юлії Світличної з виборцями в селищі Панютине (Харківська область).. Судячи з відео, не пускала журналістів до зали екс-голова апарату ХОДА Вікторія Белявцева. Після цього біля дверей поставили охорону, щоб знімальна група не потрапила всередину. Журналістка викликала поліцейських, проте їх також не пустили.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.