Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Підозрюваний в смертельній аварії на Окружній залишиться за ґратами

Дмитрий Габышев. Фото: соцсети
Адвокат просив для Дмитра Габишева цілодобовий домашній арешт.

Майже чотири місяці Дмитро Габишев знаходиться під вартою. Його підозрюють у смертельній ДТП на Окружній, в якій загинули рятувальник з дочкою.

11 лютого в Харківському апеляційному суді розглядали скаргу адвоката Дмитра Габишева на обраний для нього запобіжний захід. За рішенням Київського районного суду Харкова підозрюваний повинен перебувати в СІЗО до середини березня.

Захисник Дмитра Габишева Андрій Поліканов просив апеляційний суд змінити запобіжний захід у вигляді тримання під вартою і обрати новий — цілодобовий домашній арешт з носінням електронного браслета. Прокурор заперечував щодо задоволення апеляції. Про це повідомили в пресслужбі суду.

Судді не погодилися з доводами адвоката і не задовольнили його апеляційну скаргу.

Нагадаємо, вранці, 21 жовтня, з дому в Липцях до Харкова їхали рятувальник Дмитро Азаренков і його 15-річна дочка Анастасія. На Окружній в районі моста в бік Олексіївки в їх авто в'їхала Toyota Land Cruiser. В результаті рятувальник з дочкою загинули. 19-річний Дмитро Габишев був за кермом позашляховика в нетверезому стані. На місці аварії хлопця затримали, наступного дня  вручили підозру. З 23 жовтня він знаходиться під вартою без права внесення застави. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.