Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

На Донбасі загинув український захисник

Фото: УП
Ще один військовий отримав поранення.

За минулу добу противник 14 разів порушив режим тиші на Донбасі.

18 червня бойові дії велися на лінії оперативно-тактичних груп "Схід" і "Північ", — повідомили в штабі Операції об'єднаних сил.

Окупанти вели вогонь з мінометів 120-го і 82-го калібрів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської і стрілецької зброї.

Під обстріл бойовиків потрапили населені пункти Авдіївка, Мар'їнка, Кримське і Оріхове. В результаті обстрілу загинув український військовослужбовець, ще один отримав поранення. Українські військові відповіли окупантам, змусивши припинити обстріли. За даними розвідки, вони знищили ворожу військову вантажівку і склад боєприпасів.

З початку поточної доби противник обстріляв позиції українських військових в Кримському з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, в селищі Шуми — з мінометів 82-го калібру. Втрат серед українських захисників немає.

Як писав KHARKIV Today, в лютому в результаті ворожих обстрілів в Луганській області загинула військовий медик з Зачепилівки (Харківська область) Клавдія Ситник. Вона служила старшим бойовим медиком механізованої роти 93 окремої механізованої бригади.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.