Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Молодість, дурість, помилка", — мати підозрюваного в смертельній ДТП на Окружній

Фото: Богдан Затула / KHARKIV Today
Вікторія Габишева приїхала до суду, де обирають запобіжний захід її синові.

Вікторія Габишева заявила, що її син визнає свою провину, а причиною ДТП вона назвала "молодість і дурість".

23 жовтня в Київському районному суді Харкова розглядають клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному у смертельній аварії на Окружній — 19-річному Дмитру Габишеву. До будівлі суду приїхала його мати Вікторія.

"Мені дуже шкода, що помилка мого сина призвела до таких трагічних наслідків. Мій син визнає себе винним, він понесе покарання за законом. Ми спробуємо максимально, чим можемо (я розумію, що цю провину не загладити), допомогти потерпілим", — сказала Габишева.

На зв'язок з родиною загиблого в ДТП підполковника Державної служби з надзвичайних ситуацій і його дочки Габишеви поки не виходили. Хочуть зробити це сьогодні, обіцяють "зробити все можливе, щоб загладити провину", якщо їх допомогу приймуть. На питання, чому син поводився так спочатку (прим. — після аварії Дмитро Габишев говорив, що за кермом був не він), Габишева відповіла, що він помилився.

"Я думаю, що це просто молодість, дурість і така помилка ... Він помилився, так. Він винен, він буде покараний", — зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У підозрюваного в смертельному ДТП на Окружній не було прав через п'яну їзду

Мати підтвердила, що у її сина вже є протокол за статтею 130 — керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння. Каже, це було один раз. Машина, на якій скоїли ДТП, — чужа, однак кому саме належить, Габишева не повідомила. У той день він їхав з Олексіївки в сторону Салтівки. Інформацію про вплив батька — екс-співробітника Міністерства внутрішніх справ вона спростувала.

"Це все неправда. Мій чоловік на пенсії. Зв'язків не буде. Він буде покараний, і ми готові нести відповідальність за те, що трапилося. Ще раз просимо вибачення у всіх, кому заподіяли стільки болю", — сказала Габишева.

Нагадаємо, 21 жовтня в районі розвилки доріг Київ-Харків-Довжанський та Харків-Бєлгород зіткнулись Daewoo і Toyota. В результаті аварії загинув 41-річний водій Daewoo (підполковник ДСНС) і його 15-річна донька.

Слідчі встановили, що позашляховиком керував 19-річний харків'янин. За попередньою інформацією, за кермом він перебував у стані алкогольного сп'яніння. Його затримали того ж дня, 21 жовтня.

Як писав KHARKIV Today, очевидці в соцмережах писали про те, що в Toyota перебував 19-річний Дмитро Габишев, на місце аварії його приїхав "відмазувати" батько — пенсіонер МВС.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.