Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Міністр охорони здоров'я України Степанов — в Харкові

У 17-й лікарні він обговорює проблемні питання.

Максим Степанов відправився до Харківської міської клінічної багатопрофільної лікарні №17, яка входить до списку опорних лікарень для пацієнтів з коронавірусом.

20 серпня міністр охорони здоров'я України Максим Степанов перебуває з робочим візитом в Харкові. Про це він повідомив на щоденному онлайн-брифінгу Міністерства охорони здоров'я по коронавірусній ситуації в Україні.

"Я вчора працював в Донецькій області. Сьогодні я перебуваю в місті Харків. Зараз я вже приїхав в 17-у міську лікарню, яка, в тому числі, визначена як опорна лікарня для лікування хворих на COVID-19. У Харківській області на сьогоднішній день дуже стрімко зростає кількість хворих на COVID-19. У мене запланована нарада, щоб ми обговорили проблемні питання, які є", — сказав Степанов.

Як стало відомо KHARKIV Today, пізніше міністр відвідає Харківську обласну лікарню.

Також міністр нагадав, що сьогодні збереться Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, щоб розглянути віднесення регіонів до тих чи інших зон епідемічної небезпеки. Результати обіцяють оприлюднити ввечері.

Як писав KHARKIV Today, станом на 20 серпня в Харківській області зареєстровано 6849 випадків коронавірусу, за добу — 242 нових. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.