Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Кучер просить Кернеса поліпшити роботу транспорту в Харкові

Голова Харківської ОДА попросив ввести в Харкові додаткові наземні маршрути, які дублюють метро, і зменшити інтервали руху транспорту в годину пік.

Голова Харківської ОДА Олексій Кучер звернувся до Харківського міського голови Геннадія Кернеса із проханням поліпшити транспортне сполучення в Харкові.

Про це 18 березня Кучер написав у своєму Facebook.

"Сьогодні мій ранок почався з об'їзду Харкова. Я спостерігав за тим, як відбуваються перевезення в наших маршрутних таксі", — сказав голова Харківської ОДА.

Кучер вважає, що в Харкові потрібно ввести додаткові наземні маршрути, які дублюють метро і створити прямі маршрути із мікрорайонів до центру і назад. Крім цього, голова Харківської ОДА просить зменшити інтервали руху транспорту в години пік до 2-4 хвилин, а також посилити "слабкі" маршрути, які до цього доповнював приміський транспорт. Також Кучер вважає можливим включення обласного транспортного резерву в місто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому в транспорті "перевантаження" і як зміниться схема руху в Харкові

Крім того, голова ХОДА звернувся до представників поліції і "Укртрансбезпеки" з проханням дотримуватись вимог по кількості пасажирів в громадському транспорті і не допускати підвищення вартості проїзду.

"Є інформація, що вами самовільно підвищується вартість проїзду. Не треба спекулювати на цьому! Також контролюйте кількість людей в транспорті", — дав вказівку Кучер перевізникам.

Голова Харківської ОДА підкреслив, що порушників чекає відповідальність. Харків'ян він попросив залишатися вдома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків на карантині. Що подивитися, почитати і вивчити вдома

Як писав KHARKIV Today, о 20:00 17 березня призупинив роботу "Харківський метрополітен". Містом  можна пересуватися наземним транспортом, деякі трамваї, тролейбуси і автобуси змінили маршрут

Нагадаємо, вчора Олексій Кучер і Геннадій Кернес зустрічались з власником групи DCH Олександром Ярославським в його готелі Kharkiv Palace. Бізнесмен дав три мільйони доларів на боротьбу з коронавірусом і запросив колег приєднатися.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.