Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківського адвоката без маски оштрафували

Андрей Гагун (без маски). Фото: соцсети
Андрій Гагун назвав це "звичайним тиском".

На голову депутатської фракції "ОПЗЖ" в Лозівській міськраді Андрія Гагуна виписали постанову, згідно з якою він повинен сплатити штраф 170 гривень.

15 лютого на сесії Лозівської міськради харківський адвокат, депутат Андрій Гагун знаходився без маски. Оперативно йому виписали постанову за недотримання маскового режиму. Документ він опублікував в соцмережах.

Якщо Андрій Гагун не сплатить штраф в розмірі 170 гривень протягом 15 днів, то з нього повинні стягнути суму в подвійному розмірі.

Сам депутат Лозівської міськради не спростував цю інформацію, але вказав, що "бере приклад" з начальника Лозівського відділу поліції Олександра Долженка і доклав фото, де поліцейський стоїть за трибуною без маски.

"За особистою вказівкою начальника поліції Олександра Долженка на мене складено адміністративний протокол про порушення правил карантину, знаходився без маски на сесії Лозівської міської ради. Беру приклад з головного правоохоронця району. Звичайний тиск!", — написав Гагун.

Нагадаємо, в листопаді 2019 року адвоката Андрія Гагуна хотіли підірвати в його автомобілі. Сильний вибух прогримів, коли машина почала від'їжджати від будинку на вулиці Чайковського, 6 у центрі Харкова.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.