Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківський зоопарк віддасть ще 300 тисяч гривень на будівлю інженерних служб

Гроші підуть на роботи з технічного нагляду.

На будівництво будівлі інженерних служб зоопарк уже виділив 21 081 687 гривень. Додаткові кошти знадобилися на контроль за роботами.

Харківський зоологічний парк витратить ще 307 858 гривень на будівництво будівлі інженерних служб в господарській зоні. Гроші підуть на роботи з технічного нагляду за проведенням будівництва. Це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого 14 травня на сайті державних закупівель ProZorro.

Згідно з документацією, фірма-підрядник повинна буде виконувати технагляд за будівельними роботами до грудня 2021 року. Вона зобов'язана стежити за виконанням робіт і повідомляти зоопарку про додаткові роботи, якщо такі знадобляться. Тоді замовник зможе внести коригування в проєктно-кошторисну документацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На підготовку до опалювального сезону в Харкові витратять менше грошей, ніж на зоопарк

Також в обов'язки входитиме огляд, перевірка і підписання актів на приховані роботи, контроль якості та обсягів робіт, перевірка наявності документів на матеріали  — техпаспорта, сертифікати якості, протоколи випробувань, участь в контрольних обмірах, ведення загального журналу виконання робіт.

Відзначимо, за 21 мільйон гривень фірма "Промтекс" побудує в зоопарку будівлю інженерних служб, облаштує під'їзди і тротуари, озеленить і упорядкує територію, встановить освітлення.

У будівлі розмістять три технічних приміщення, комори, електрощитові, компресорну, гардеробні, санвузол, душову, господарське приміщення, кімнату для опалення і коридори. У приміщеннях на підлогу покладуть керамічну плитку та лінолеум, стіни пофарбують світлими фарбами, частину облицюють керамічною плиткою та декоративною штукатуркою. Навколо будівлі посадять клен Фрімана.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.