Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківський завод перевіряють після скарг співробітників

Співробітники держпідприємства скаржилися, що їм заборгували зарплату.

Перевірку проведуть після звернень співробітників підприємства, які заявили про порушення відносно них трудового законодавства.

У понеділок, 7 грудня, Головне управління Держпраці в Харківській області почало перевірку державного підприємства "Завод "Електроважмаш" на предмет наявності заборгованості по заробітній плані співробітникам. Про це повідомили на сайті відомства.

"Захід проводиться під головуванням Дмитра Гриня, начальника управління нагляду в промисловості та на об'єктах підвищеної небезпеки, інспектора праці Управління Держпраці, на підставі звернень працівників підприємства про порушення щодо них трудового законодавства", — йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Труд карантинного періоду. Безробітних в Харкові стало більше на 90%

KHARKIV Today раніше писав про те, що на "Електроважмаші" почали виплачувати борги із зарплати. Так, 25 листопада співробітники підприємства отримали гроші за серпень і вересень. За жовтень видали чверть заборгованості, її залишок пообіцяли видати до 30 листопада.

Нагадаємо, 2 грудня Кабмін погодив кандидатуру гендиректора "Електроважмашу". Ним може стати директор зі стратегії маркетингу Артем Кравець.

Станом на 1 листопада 2020 року мешканцям Харківської області заборгували понад 500 мільйонів гривень зарплати.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.