Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківський нардеп продав Lexus за 48 000 гривень

Андрей Одарченко. Фото: Facebook
Андрей Одарченко. Фото: Facebook
Андрій Одарченко опублікував фінансовий звіт.

У Андрія Одарченка було два Lexus. Один він продав в минулому році. Нерухомість і грошові активи нардеп вносити в декларацію не став.

Харківський народний депутат від "Слуги народу" в минулому році продав автомобіль за 48 тисяч гривень. Це стало відомо з щорічної декларації, опублікованій Одарченком на сайті Національного агентства по запобіганню корупції.

Відзначимо, в декларації, яку Одарченко подавав як кандидат на посаду декана факультету в харківському університеті і охоплює 2018 рік, зазначено два автомобілі - Lexus ES 300H 2013 року випуску і Lexus ES GS 300 2005 року випуску. У звіт за минулий рік останній не внесений. Отже, його Одарченко і продав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік харківської "слуги народу" накопичив півмільйона гривень і купив машину за 49 тисяч

Згідно з декларацією, в 2019 році нардеп заробив у Верховній Раді 142 523 гривень. Другим основним доходом Одарченко зазначив зарплату в Харківському державному університеті харчування та торгівлі - 122 196 гривень. Продаж цінних паперів йому приніс 9500 гривень.

На участь в навчанні "Слуга народу" дала нардепу 22 300 гривень. В якості компенсації вартості оренди житла і проїзду він отримав від партії 111 574 гривень. Також у фінансовому звіті вказано позику в розмірі 2 972 400 гривень.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.