Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Харківські тепломережі" просять не вірити сумам в квитанціях за січень

Фото: KHARKIV Today
В "ХТМ" кажуть, що правильні цифри — тільки в їх квитанціях.

Перерахунок обіцяють зробити найближчим часом.

В "Харківських тепломережах" обіцяють відкоригувати суми, які харків'яни побачили в квитанціях "Мегабанку" за січень 2021 року. Нарахування назвали некоректними.

"Мегабанком" видані рахунки за теплопостачання в січні 2021 року, які містять некоректну інформацію. "Харківські тепломережі" повідомляють споживачам, що дійсною є інформація, надрукована в квитанціях, виданих КП "ХТМ". Всі сплачені гроші будуть враховані", — повідомили в комунальному підприємстві.

В тепломережах пообіцяли надати "Мегабанку" реальні квитанції і повідомили, що тариф на тепло і гарячу воду, як і обіцяли, підвищувати не будуть.

Зараз в особистих кабінетах харків'ян на сайті "Мегабанку" — повна чехарда: у когось суми не доступні, у когось — вже відкориговані.

Нагадаємо, минулого тижня Кабмін підписав меморандум з міською владою про недопуск підвищення тарифів на тепло і гарячу воду до кінця опалювального сезону. Згідно з документом, для населення не будуть піднімати тарифи на тепло і гарячу воду, для підприємств теплопостачання нададуть розстрочку з оплати газу та компенсацію різниці між ринковою ціною і ціною, врахованої в тарифах на тепло.

"Уряд гарантує, що фінансування компенсацій для цих підприємств теплопостачання не будуть перекладатися на місцеву владу", — пообіцяв міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов.

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.