Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківська область — в трійці лідерів за кількістю обраних депутатів від "Слуги народу"

За кількістю голів від цієї партії Харківська область розділяє перше місце з Київською.

За словами голови "Слуги народу" Олександра Корнієнка, партія перемогла на місцевих виборах за кількістю отриманих депутатських мандатів.

У Харківській області на місцевих виборах перемогли 365 депутатів від політичної партії "Слуга народу" та 12 голів. Це четверте місце в Україні. Всього по країні до місцевих рад потрапили більше шести тисяч "слуг". Відповідні дані представив голова партії Олександр Корнієнко.

"Слуга народу" виграла за кількістю депутатських мандатів по всій країні. Всього по країні на цей момент партія має близько 6100 депутатів місцевих рад і 223 голови (пораховано орієнтовно 90-95% рад)", — зазначив Корнієнко.

местные выборы, Слуга Народа

Перше місце за кількістю "слуг" — депутатів місцевих рад зайняла Дніпропетровська область — 651 (голів тут — 16). На другому місці — Одеська область, де виборці віддали голоси 368 депутатам від "Слуги народу" (голів — 12).

Третє місце поділили Запорізька (голів — 9) і Харківська область (голів — 19) з 365 обраних депутатами в кожному регіоні. Найменше депутатів - "слуг" обрали в Луганській області — 88.

За кількістю голів від "Слуги народу" перше місце займає Харківська область — 19. Його вона ділить з Київською. Всього один голова від "Слуги народу" переміг на виборах у Волинській області.

Як писав KHARKIV Today, 10 листопада Центральна виборча комісія опублікувала імена мерів всіх міст в Харківській області

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.