Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Фукс розповів, коли Кернес повернеться до Харкова

Фото: Сергей Козлов/KHARKIV Today.
Павло Фукс поговорив з Геннадієм Кернесом.

Геннадій Кернес цікавиться, як в Харкові триває підготовка до зимових свят і планує своє повернення.

Харківський міський голова Геннадій Кернес планує повернутися до Харкова з Німеччини, де проходить лікування в клініці "Шаріте", 30 грудня. Про це повідомив друг Кернеса, бізнесмен Павло Фукс.

"Розмовляв з Геннадієм Адольфовичем. Поцікавився, як самопочуття, а він у відповідь запитує: "Як Харків готується до Нового року?". Рідні показали йому фото і відео. Сподобалося. Передає привіт Харкову і харків'янам. Планує 30 грудня бути вдома", — написав Фукс в своєму Telegram.

Нагадаємо, раніше син Кернеса Даниїл Привалов повідомляв, що його батько повернеться до Харкова до 20 грудня, до першої сесії Харківської міськради нового скликання, підкреслюючи: в цьому немає ні краплі сумнівів.

Пізніше Привалов заявив про нову дату повернення батька до Харкова — 29 грудня.

Як писав KHARKIV Today, останній раз мера Харкова бачили на публіці на День міста, 23 серпня 2020 року. 10 листопада харків'янам показали фотографію Кернеса  з "Шаріте". Фото опублікував друг Кернеса — бізнесмен Павло Фукс.

15 вересня стало відомо, що мер знаходиться в реанімації хірургічного відділення лікарні №17, якою керує його друг Дмитро Черепов. Наступного дня літак Bombardier Challenger авіакомпанії FAI rent-a-jet, яка спеціалізується на транспортуванні хворих, вилетів з Харкова до Берліна. Повідомлялося, що мера госпіталізували до клініки "Шаріте".

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.