Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

ДТП із загиблим біля "Турбоатома": водієві іномарки обрали запобіжний захід

Водієві загрожує до восьми років в'язниці і заборона на право керування транспортними засобами на три роки.

Чоловіка на два місяці взяли під варту без права внесення застави.

Київський районний суд Харкова в середу, 25 листопада, обрав запобіжний захід водієві Mercedes, який у понеділок, 23 листопада, на смерть збив людину на пішохідному переході на проспекті Льва Ландау. Про це повідомили в апараті суду.

"Рішенням слідчого судді Київського районного суду міста Харкова від 25.11.2020 року застосований щодо Халіладзе Ісмаїла Ельчина огли запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів, без визначення застави", — йдеться в повідомленні.

Чоловіка підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція шукає свідків смертельного ДТП на проспекті Ландау

KHARKIV Today раніше писав про те, що на фото і відео з місця події було видно: на проїжджій частині на проспекті Льва Ландау лежить загиблий чоловік. Через зіткнення у іномарки пом'ялися бампер і дах, а також розбилося лобове скло. Через нього до салону автомобіля в момент аварії влетіла голова загиблого пішохода.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.