Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

До Харківської міськради проходять шість партій: результати екзит-пола

Фото: Константин Чегринский / KHARKIV Today
Відносну більшість голосів виборців, за результатами екзит-пола, отримала партія Геннадія Кернеса

За даними екзит-пола, до міськради проходять такі політичні партії: "Блок Кернеса — Успішній Харків", "Опозиційна платформа — За життя", "Слуга народу", "Європейська солідарність", "Партія Шарія" і "Блок Світлічної "Разом".

На виборах депутатів Харківської міської ради 25 жовтня прохідний бар'єр в 5% подолали шість політичних партій. За результатами екзит-пола, проведеного студією Савіка Шустера і телеканалу "Україна 24", найбільшу кількість голосів — 39,52%  набрала партія чинного мера "Блок Кернеса — Успішній Харків".

На другому місці з 16,99% голосів знаходиться "Опозиційна платформа — За життя". На третьому — партія "Слуга народу", за яку віддали голоси 12,39% харківських виборців.

Партія "Європейська солідарність" набрала 9,17% голосів і розташувалася на четвертому місці, на п'ятому — "Партія Шарія", за яку проголосували 6,41% харків'ян, які прийшли на вибори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У міськраді розповіли, що Кернес стежить за виборами в Харкові

За "Блок Світлічної "Разом" проголосували 5,42% виборців.

Чотири партії, за даними екзит-пола, не проходять до міськради: "Голос" (2,12%), "Наш край" (1,66%), "ВО "Батьківщина" (1,45%),"Демократична сокира" (1,13%).

Раніше KHARKIV Today писав, що чинний мер Геннадій Кернес, за даними екзит-пола, здобув перемогу в першому турі. Також згідно екзит-пола, представник "ОПЗЖ" Олександр Фельдман і "Слуги народу" Олексій Кучер на другому і третьому місці відповідно.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.