Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Бегемотисі з Харківського зоопарку подарували їстівний будинок

 Скрин: Видео
Бегемотиха Степанида народилася в Харкові 28 років тому.

Поки для самки не готовий новий будинок, їй подарували символічний подарунок.

22 грудня свій 28-й день народження в Харківському зоопарку відзначала бегемотиха Степанида. Вона народилася в сім'ї самки Красуні і самця Сені. Про це повідомили зоопарку.

"У розпал реконструкції нашого зоопарку багато тварин отримали нове житло і переїхали. Тому для Степаниди був підготовлений подарунок зі значенням. Їстівний будинок з повітряними кульками з сіна, моркви, гарбуза, буряка і яблук. Подарунок — натяк, що в недалекому майбутньому нашу бегемотиху чекає новий, затишний, просторий будинок", — пояснили в зоопарку.

Подарок для Степаниды. Скрин: Видео
Подарунок для Степаниди. Скрін: Відео

Частування сподобалося іменинниці. Трапезу Степанида почала з повітряних кульок з гарбуза. Вона з апетитом збирала їх наповнення: шматочки гарбуза, моркви і яблук. Смакуючи частуванням, бегемотиха дісталася і до даху будинку. Розкуйовдивши його, стала вибирати шматочки овочів, розкладених на основі будинку — сіні, а потім взялася і за саме сіно.

Степанида — 16-й бегемот, народжений в Харківському зоопарку.

Нагадаємо, зоопарк закритий на реконструкцію з 2016 року, тільки на будинки бегемотів і жирафів заплановано витратити 111 мільйонів гривень.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.