Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Актора Віктора Логінова не пустили в Україну

Вистави з російським актором в Херсоні, Одесі, Харкові та Києві скасували.

Зірку російського серіалу "Щасливі разом" Віктора Логінова, який зіграв роль Геннадія Букіна, 3 лютого не пустили на територію України.

Як повідомив керівник громадської організації "Світанок" Вадим Поздняков, на 4 лютого у актора була запланована вистава "Татусі" в Херсоні, однак її скасували.

"Це мені відомо з власних джерел. Наскільки я знаю, його не пустили в Україну, тому виставу скасували. А в театрі Шевченка виставу за його участю скасували ще два тижні тому, після нашого  звернення в СБУ. Але тоді йому в'їзд не забороняли. Скасували спектакль за ініціативою харківського театру Шевченка після того, як вони дізналися, що актор виступав у Криму та знаходиться в базі "Миротворець", - розповів KHARKIV Today Поздняков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деньги за спектакль с Геной Букиным пока не возвращают

Нагадаємо, 4 лютого Логінов повинен був виступити в Херсоні, 5-го - в Одесі, 6-го - в Харкові і 7-го - в Києві.

У театрі ім. Т. Г. Шевченка KHARKIV Today повідомили, що квитки на виставу "Татусі" ще можна повернути.

Раніше з України видворили актора Марата Башарова. Як писав KHARKIV Today, в Харкові повинен був виступати Марат Башаров, але йому заборонили в'їзд в Україну. Вистава "Ідея фікс" мала відбутися 20 січня в Оперному театрі. Актора не пустили в Україну через те, що він їздив на гастролі в окупований Крим. У виставі були задіяні також Лариса Удовиченко та Сергій Колесников, проте вони разом з Башаровим повернулися в Росію.

 

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.