Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Поліцеймако до Харкова не приїде: виставу скасували

Спектакль був скасований після звернення активістів у СБУ і Держприкордонслужбу.

Вистава "Верхній поверх" із російським актором була запланована в Харкові на 3 березня.

Виставу за участю російського актора Михайла Поліцеймака, яка була анонсована на 3 березня в Палаці студентів НЮУ ім. Ярослава Мудрого в Харкові, скасували. Аж до цього дня на сайті internet-bilet.ua буде проводитися повернення квитків.

Про скасування вистави в Харкові також заявили в організації "Світанок".

"Ми направили в СБУ і ДПСУ звернення, в яких йдеться про факти незаконного перебування на території окупованого Криму – актор потрапив на півострів на автомобілі через кордон з РФ", –повідомив керівник організації Вадим Поздняков.

За словами Позднякова, офіційних відповідей на звернення поки немає, проте де-факто продаж квитків на виставу було припинено, а сам захід скасували.

Активіст нагадав, що раніше Поліцеймака вже не пускали в Україну і забороняли в'їзд в країну на три роки, однак термін заборони минув.

Вистава також була анонсована в Києві та Одесі.

"Роль активістів в цьому досить велика. Але не про всіх акторів, яких заблокували СБУ і ДПСУ, активісти завжди знають. Там, де порушення є, бували ситуації, коли в'їзд акторам був заблокований і без особливої ​​уваги громадськості, тому що була інформація про незаконне відвідування Криму ",–резюмував Поздняков.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.