Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Адвокат четвертого підозрюваного в пожежі в харківському пансіонаті для літніх людей подав апеляцію

Фото: скриншот прямая трансляция "Суспільне"
Власник будинку Славік Акопян знаходиться під вартою.

Господаря будинку, в якому знаходився згорілий пансіонат для літніх людей  "Золотий час", Славіка Акопяна, суд відправив до СІЗО, його адвокат оскаржив це рішення.

1 лютого до Харківського апеляційного суду надійшла апеляційна скарга від адвоката підозрюваного в порушенні вимог пожежної безпеки в "Золотому часі". Захисник Сергій Крутько підтвердив KHARKIV Today, що відправив апеляцію, але не пояснив, який запобіжний захід він просить для Славіка Акопяна.

"Я не можу нічого розповісти через адвокатську таємницю і у мене немає дозволу від мого клієнта розголошувати подібні відомості", — повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У будинках для літніх людей в Харківській області живуть понад 1000 осіб

Адвокат Славіка Акопяна додав, що по суті він буде просити те ж саме, що і на судовому засіданні стосовно обрання запобіжного заходу його підзахисному. Тоді він просив для господаря будинку, де знаходився згорілий пансіонат "Золотий час", запобіжний захід не пов'язаний з триманням під вартою. Акопян говорив, що перебуваючи під домашнім арештом, зможе зібрати гроші потерпілим на похорон.

Нагадаємо, 28 січня апеляцію на обраний запобіжний захід подали адвокати подружжя Ольги та В'ячеслава Кравченків, які управляли "Золотим часом", за день до цього — адвокати адміністратора пансіонату для літніх людей Ігоря Мирончука.

Дати розгляду апеляційних скарг поки невідомі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат підозрюваного в справі про пожежу в пансіонаті для літніх людей розповів подробиці трагедії

23 січня Київський районний суд взяв під варту без права внесення застави чотирьох підозрюваних у пожежі в "Золотому часі" — адміністратора Ігоря Мирончука, управляючих Ольгу і В'ячеслава Кравченків, а також власника будинку, в якому був пансіонат для літніх людей Славіка Акопяна.

Як писав KHARKIV Today, 21 січня в приватному пансіонаті "Золотий час" сталася  пожежа. У будівлі виявили 15 загиблих, п'ятеро осіб постраждали, один з них помер через три дні після трагедії.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.