Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Учасниця Олімпіади повернулася до Харкова

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
Важкоатлетку Камілу Конотоп чекає тиждень відпустки.

Спортсменка збирається відпочити і виспатися, потім почне готуватися до нових змагань.

Сьогодні, 28 липня, на Центральному автовокзалі Харкова зустрічали учасницю Олімпіади-2020 у Токіо важкоатлетку Камілу Конотоп. Поспілкуватися зі спортсменкою і дізнатися про враження від змагань відправився і журналіст KHARKIV Today.

Важкоатлетка розповіла, що не задоволена своїм виступом на Олімпійських іграх. Каже, що не вистачило сил, були результати і краще, а своєю професійною метою називає олімпійську медаль.

"Олімпіаду сприймала як звичайні змагання. Хвилювання не було ... Я сподівалася на медаль, але не вийшло", — розповіла спортсменка.

Тренер Каміли — Валерій Нікулін, каже, що медаль на цих змаганнях "це більше схоже на мрію", а виступ своєї вихованки оцінює нормально.

"Звичайно сподівалися на третє місце, але потрібно ще трішки попрацювати. Ще пожити у спорті, щоб заробити цю медаль. Вона сильна спортсменка, просто не вистачило досвіду", — впевнений Валерій Нікулін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків'ян кличуть у фан-зону вболівати за олімпійців

Заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Роман Семенуха, який також зустрічав Камілу Конотоп, розповів, що стежив за виступами українських спортсменів, особливо харків'ян, адже кожен спортсмен, який представляє на Олімпійських іграх нашу країну, — гордість Слобожанщини.

Камила Конотоп
Фото: Сергій Козлов / KHARKIV Today

"Не все виходило подивитися в онлайні, щось в офлайні дивився. Я знаю, що Каміла була налаштована вимогливо до себе, до свого результату і хотіла б його поліпшити. Їй 20 років, вона дуже молода, у неї все попереду. Якщо Каміла такими темпами буде йти, всі перемоги попереду. Якими б не були результати, вони наші чемпіони, наші переможці!", — повідомив Роман Семенуха.

Спортсменку чекає тижнева відпустка. Каміла планує відпочити і відіспатися, потім буде готуватися до нових змагань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еліна Світоліна вийшла у півфінал Олімпіади у Токіо

Нагадаємо, харківська важкоатлетка — п'ята на Олімпіаді у Токіо. Каміла Конотоп, виступила у ваговій категорії до 55 кілограм з результатом 206 кг (94 + 112).

Як писав KHARKIV Today, від України на Олімпіаду до Токіо вирушили 158 спортсменів в 25 видах спорту, зокрема 16 — з Харкова. На Олімпійських іграх-2020 українська збірна виступає у таких видах спорту: бадмінтон, бокс, вільна боротьба, важка атлетика, велоспорт, веслування, гімнастика, дзюдо, карате, кінний спорт, легка атлетика, плавання, плавання артистичне, стрільба з лука, стрибки у воду, на батуті, п'ятиборство, теніс, триатлон і фехтування.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.