Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У харківського футбольного клубу — новий головний тренер

Віктор Скрипник. Фото: "Металіст 1925"
Тренувати футболістів буде Віктор Скрипник.

За контрактом, Віктор Скрипник буде головним тренером "Металісту 1925" три роки.

У середу 20 грудня футбольний клуб "Металіст 1925" підписав контракт із Віктором Скрипником. Він став головним тренером цього клубу. Тренерський штаб складуть Григорій Ярмаш, Сергій Попов і Артемій Чернишов, з якими Скрипник працював в інших клубах, ті, хто вже працює у клубі — Максим Цвіренко, Сергій Вольваков і Андрій Шабалін. У структурі "Металісту 1925" залишиться і Олег Голодюк.

За інформацією пресслужби ФК "Металіст 1925", народився Віктор Скрипник 19 листопада 1969 року (54 роки) у місті Новомосковськ Дніпропетровської області. Грав у футбольному клубі "Дніпро" та "Металург" (Запоріжжя). У 1996 році перейшов до ФК "Вердер" (Німеччина), де зіграв більше ніж 150 матчів. Потім працював із молодіжними командами. Крім того, встиг попрацювати із спортсменами із Латвії.

"Він очолював другий склад "Вердера", а після цього, у 2016-му році, став головним тренером першої команди клубу. Таким чином, Віктор Скрипник став першим українським тренером, який працював на подібній посаді у європейському топ-чемпіонаті. Після "Вердера" Скрипник працював у латвійській "Ризі", луганській "Зорі" та полтавській "Ворсклі", яку він очолював до завершення першої частини цього сезону", — розповіли у пресслужбі.

Нагадаємо, 12 грудня команда "Металісту 1925" пішла у відпустку. Це відбулося після останнього матчу першої частини сезону Vbet ліги. Відпустка триватиме до 12 січня. 

Як писав KHARKIV Today, на початку листопада виконувач обов’язків головного тренера харківського "Металіста 1925" Едмар залишив клуб. Він отримав пропозицію роботи в закордонному клубі та після роздумів вирішив продовжити свою кар'єру там.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.