Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Легендарний Едмар пішов із "Металіста 1925"

Эдмар. Фото: Facebook / Эдмар
Эдмар. Фото: Facebook / Эдмар
Виконувач обов’язків головного тренера харківського "Металіста 1925" Едмар залишив клуб.

Команду до вчорашнього матчу з одеським "Чорноморцем" у 13-му турі чемпіонату України готували Олег Голодюк і Євген Котов.

Едмар напередодні приходив на тренування "Металіста 1925" і попрощався з командою. За даними клубу, Едмар отримав пропозицію роботи в закордонному клубі та після роздумів вирішив продовжити свою кар'єру там.

"Клуб "Металіст 1925" не мав морального права перешкоджати подібному розвитку подій. "Металіст 1925" вдячний Едмару за час, що він провів на чолі нашої команди. А також за його рішення рік тому повернутися до України, підтримати нашу країну, український народ, український футбол і "Металіст 1925"", - йдеться в офіційному повідомленні на сайті клубу.

Далі з командою працюватиме тренерський штаб: Олег Голодюк, Євген Котов, тренер-аналітик Максим  Цвіренко, тренер воротарів Сергій Вольваков та тренер з фізичної підготовки Андрій Шабалін.

Нагадаємо, Едмар став виконувачем обов’язків головного тренера харківського клубу в жовтні 2022 року.

Нагадаємо, наприкінці літа через фінансові труднощі харківський футбольний клуб опинився під загрозою закриття. Український бізнесмен, засновник і головний виконавчий директор (CEO) криптобіржі WhiteBIT Володимир Носов став новим інвестором футбольного клубу "Металіст 1925".

ФК "Металіст 1925" створений у 2016 році, виступає в Українській прем'єр-лізі. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.