Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

В Олега Синєгубова зʼявився новий заступник

Фото: Telegram/Олег Синєгубов
Євген Іванов куруватиме напрямок агропромислового комплексу та екологічні питання.

Новоспечений чиновник раніше був радником Олега Синєгубова. 

10 листопада приступає до виконання обов’язків заступник голови Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.  

"Більше десяти років Євген Іванов очолював одне з найбільших агропромислових підприємств області, тому добре знає ситуацію в сфері агропромислового комплексу. Має відповідний управлінський досвід та фахову освіту — є кандидатом біологічних наук та магістром права. На новій посаді Євген Іванов буде курувати напрямок агропромислового комплексу та екологічні питання... Через повномасштабну збройну агресію аграрний сектор Харківщини зазнав серйозних руйнувань. Ситуація потребує від усіх нас максимальної самовіддачі, виважених, оперативних та ефективних рішень", — поінформував Олег Синєгубов. 

Нагадаємо, Євген Іванов претендував на посаду іще до війни. У лютому він подавав відповідну декларацію у якості кандидата в заступники Олега Синєгубова. 

Євген Іванов був помічником народного депутата Олександра Біловола, а зараз допомагає парламентареві Олексію Красову (фракція "Слуга Народу"). Також із березня 2021 року він був радником Олега Синєгубова, коли той очолював Полтавську облдержадміністрацію. До серпня 2021 року Євген Іванов працював позаштатним радником тодішньої голови Харківської облдержадміністрації Айни Тимчук.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.